2024 Január 20.
Dátum
Kolozsvár
Indulás
Torockói-hegység
Tájegység/hegyek
2/5
Túra nehézség

Újévnyító túra a Torockói-havasokban levő Sipote vízeséshez ?. A belőtt cél végig gyalogolni Aranyoslonkától egészen a szolcsvai Búvópatak barlangjáig. A túránk alatt szinte végigkísér bennünket a pazar panoráma, az Aranyos völgyére, Bélavárra, Öreg-havasra … míg a baloldalunkon a Bedellő tömbjének sziklái ejtenek ámulatba.

DÁTUM2024. január 20,  – szombat
UTAZÁSMikrobusszal
IDEGENVEZETÉSA csoportot képzett erdélyi idegenvezető kíséri
RÉSZVÉTELI DÍJ120 RON / fő   
A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZASzállítás
Idegenvezetés
Szervezési költségek
A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA nincsenek plusz költségek
CSATLAKOZÁSegy kis segítséggel bárhonnan
LÉTSZÁM kb 18 fő
KIKNEK AJÁNLJUK?Természetjáróknak, akik bevállalják az utastájékoztatóban és a térképen feltüntetett fárasztó adatokat. A túra jellege családbarát és igyekszünk a hangulatot is családiassá varázsolni. ? Nem teljesítmény túra, nyugodtan lehet fotózni, csodálkozni, beszélgetni, rövidebb ideig elvonulni és meditálni…
MIÉRT VELÜNK?Mert az Erdélyi tetőkön túracsapatába jó beletartozni ? A szervezés terhét magunkra vállaljuk, a programjaink átgondoltak, kivitelezhetőek és nem utolsó sorban a túrázok pártján állunk. Segítségünkkel olyan helyekre jutunk el és olyan útvonalakon járhatunk, ahova magánszervezésben nemigazán sikeredne. Mert velünk a magányos csatlakozónak sem kellemetlen a túrázás.