Ha szekerük rudját Kolozsvár felé fordítanák és szeretnék megismerni Kincses Kolozsvár értékeit, akkor szívesen állunk rendelkezésükre. Néhány órás idegenvezetés Kolozsváron, és máris másképp látják a várost, egy két dolog a helyére kerül és letisztul.
Az eddigi tapasztalataink szerint a városlátogatásra szánt idő mindig kevés, az információigény pedig nagy. E két dolgot összehozni, úgy, hogy a látogató elégedett legyen, nem könnyű dolog, ezért tapasztalt kolozsvári idegenvezetőre van szükségük.
Szükség esetén a város környékét is bemutatjuk. Többnapos kolozsvári tartózkodásuk esetén szívesen segítünk szállásügyben, szállításban és egy vagy többnapos programcsomagok összeállításában és annak lebonyolításában.

A kolozsvári idegenvezetőink:

  • helyiek és hitelesek
  • felsőfokú végzettséggel rendelkeznek
  • helyismeretük és tárgyi tudásuk nagy
  • szívügyüknek tartják Kolozsvár megismerését és megismertetését
  • több éves kolozsvári idegenvezetői tapasztalattal rendelkeznek
  • tudják, hol lehet parkolni, hol vannak pénzváltók, jó kávézók, vendéglők, kinél van a templom kulcsa, kinek kell telefonálni, hogy a kapuk megnyíljanak. Egyszóval jól kidolgozott forgatókönyv szerint cselekednek, mögöttük pedig irodánk munkaközössége áll, akik készek segíteni szükség esetén.

Idegenvezetői áraink

IdegenvezetésIdőtartamÁr
Idegenvezetés Kolozsváron: Városnézés és Házsongárdi temető látogatás2 – 2,5 óra210 RON (<8 fő) 300 RON (>8 fő)
Idegenvezetés Kolozsváron: Házsongárdi temető látogatás 1 – 1,5 óra210 RON
Erdély területén: idegenvezetés és csoportkísérésEgésznapos400 RON

 

Az árak HUF-ban is megtekinthetőek ide kattintva.

Ps. Az árak nem tartalmazzák a kiutazást, többnapos programok esetén a szállás- és étkezésköltségeket, valamint a program végén esedékes hazautazási költségeket.