Hamarosan
Dátum
Kolozsvár
Indulás
Dobrudzsa és Duna-delta
Tájegység/hegyek

A Duna-delta programunk egy kisebb kihívásnak bizonyult, hiszen a párját ritkító természeti látványosságnak a mély rétegeit is meg szeretnénk mutatni. Felesleges lenne a nagy utazás, ha mindössze egy mesterségesen kiépített dunai ágon gyorshajóval végigszáguldanánk, este pedig dunai halétellel letudnánk Európa második legnagyobb deltatorkolatát, ami 1991-től a Világörökség része és igazi madárparadicsom.

DÁTUM2023.
UTAZÁSMikrobusszal
IDEGENVEZETÉSA csoportot képzett erdélyi idegenvezető kíséri.
RÉSZVÉTELI DÍJ2150 RON/fő,   – kétágyas elhelyezésben
ELŐLEG1000 RON/fő, – előleg jelentkezéskor
1150 RON/fő, – a fennmaradó összeget 30 nappal az indulás előtt kell kifizetni
A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZASzállás
Félpanziós ellátás
Szállítás
Idegenvezetés
Idegenvezető költségei
Szervezési költségek
A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZAUtasbiztosítás – egyénileg megkötendő
Belépők – kb ? RON /fő
Egyágyas felár 450 RON /fő
ÜDÜLÉSI  CSEKK, KÁRTYAElfogadunk  üdülési csekkeket: SodexoUpEdenred.
CSATLAKOZÁSEgy kis segítséggel bárhonnan.
LÉTSZÁM16 fő
KIKNEK AJÁNLJUK?Mindazoknak, akik nem jártak Dobrudzsában és a Duna-deltában és bevállalják, hogy az idegenvezetett kiránduláson többet megtudjanak a vidékről. Ez nem lesz kéjutazás, nem fogunk napokat heverészni a Duna vagy a Fekete-tenger partján, ez inkább egy kis tanulmányút egy „utazó tanodán”, és akik érdeklődéssel, tudatosan vállalják az utazást azoknak valóban egy életre szóló kaland lesz ?
MIÉRT VELÜNK?Mert jó beletartozni a Mercurius utazócsapatába. ? Mert mi is kíváncsiak vagyunk a vidékre, amit közösen beutazunk. Az útvonalat előtte bejárjuk, a látottakat, hallottakat átrágjuk, szelektálunk, hozzáolvasunk, tanulunk és a helyi emberekkel is elbeszélgetünk. Számunkra fontos, hogy az utazás örömét és boldogságát másokkal is megosszuk. Mert a lélek is velünk utazik! ?
Al-Duna