Home  |   Ars poetica  |   Despre noi  |   Echipa noastra  |   Harta site  | Contact

Mercurius Info Tour – Agenția Dvs. de voiaj

"Tot ce creează tace. Natura îşi deschide florile ei în cea mai adâncă tăcere. Numai distrugerea vrea gălăgie. Nu e războiul cel mai mare zgomot pe care-l face omul pe pământ?"
Alexandru Vlahuţă
Din rutina istovitoară a muncii de zi de zi - care este un adevărat război pentru existenţă - noi vă oferim câteva zile de linişte. Itinierariul, locurile şi localităţile alese sunt combinate în aşa fel încât excursia să nu fie „goană după obiective turistice” ci relaxare, descoperirea liniştei naturii şi liniştei sufletului Dvs.

Programele noastre în care cultura şi natura, turul oraşelor şi plimbările în pădure sau în munţi sunt diversificate într-un mod în care turiştii nu se simtă niciodată plictisiţi sau copleşiţi de informaţii, şi pe parcursul excursiei fiecare client va găsi locul, obiectivul turistic care va fi de neuitat.

Descoperă lumea - noi îţi croim drumul!

Oferte turistice şi programe în atenţia Dumneavoastră

Excursie în Banat și în zona Porților de Fier

Vă invităm să vă alăturați nouă într-o lume odată fermecătoare și vestită, dar uitată și neglijată în ultimele decenii. Vizitați cu noi locurile îndrăgite de împăratii și regii europeni, monumentele secolului al 19-lea care ne transmit farmecul de odinioară a perioadei "Belle Époque." (...)

Sejur în Maramureș și Bucovina

Bisericiile de lemn din Maramureș și mănăstirile pictate din Bucovina sunt adevăratele „mărci culturale” al României. Aici arhitectura lăcașelor de cult și a clădirilor se află în perfectă armonie cu peisajul înconjurător și este numită „regiunea rugăciunilor sculptate în lemn și piatră.” (...)

Ştiri turistice din întreaga lume