Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat
Ön a: Home / Határtalanul! pályázati programok 2017 / / Tisztelt Pedagógus!:

Tisztelt Pedagógus!

Tisztelt Pedagógus!


        „A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Most, eredj és élj, mert a világ a tiéd.” 
                                                                                                     Hamvas Béla 

     
         A kolozsvári székhelyű Mercurius Info Tour utazási iroda 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy elsősorban honismereti utakat szervezzen, és megismertesse az összmagyarsággal Erdély természeti, történelmi, kulturális és emberi értékeit Máramarosszigetétől az Al-Dunáig, Nagyváradtól a Gyimesekig. Csapatunk tudja, hogy ezeket a kincseket jó minél hamarabb megismerni, ezért kiemelkedő célcsoportjaink azok az iskolák, amelyek Erdélybe szerveznek iskolai tanulmányi vagy vakációs kirándulásokat a Határtalanul! programban vagy attól függetlenül. 
 

Miért érdemes egyből erdélyi utazási irodához, a Mercurius Info Tourhoz fordulni? 


  • A kedvező ár mellett a következőket kínáljuk:
  • Utazási irodánk kolozsvári székhelyű, munkatársai tősgyökeres erdélyiek, akiknek:  
            
                   ●
helyismeretük és tárgyi tudásuk nagy
            
fiatalok és felsőfokú végzettséggel rendelkeznek
            
értenek a diákok nyelvén, nem unalmas felolvasást tartanak
            
többéves idegenvezetői tapasztalattal rendelkeznek
            
tudják, hol lehet parkolni, hol vannak „technikai” helyek, pénzváltók, kinél van a templom   kulcsa, kinek kell telefonálni, hogy a „kapuk” kinyíljanak, egyszóval jól kidolgozott forgatókönyv szerint cselekednek, mögöttük pedig az iroda munkaközössége áll, akik figyelik kollégáik útvonalát, és nehézség vagy gond esetén segítenek
            
rugalmas emberek, akik könnyen beilleszkednek a kiránduló csapatba

  • Összeállítjuk és lebonyolítjuk a Határtalanul! pályázat programjait a kért tematika szerint - segítünk a pályázat összeállításában
  • A Határtalanul! programban megpályázott utak megszervezése és lebonyolítása, idegenvezető biztosítása: Borvizek útján, Bethlen Gábor nyomdokain, Legendák nyomában Erdélyben, Kirándulások Erdély havasain stb.
  • Nyertes pályázat esetén szívesen vállaljuk, hogy bemutatjuk az utat iskolájukban.
  • Az általunk összeállított útvonalak tájékoztató jellegűek és nem kizárólagosak, kérésre a Határtalanul! pályázathoz (és nem csak) az osztályra szabott ingyenes kirándulás-programot és árajánlatot készítünk.
  • Barangolásaink a tágabb értelemben vett Erdély különböző tájegységeit ismertetik meg az utazóval: Észak-Erdély és Bukovina, Székelyföld, Kalotaszeg, Bánság, Dél-Erdély, Szászok földje, Gyimesek stb
  • Az utazási időpontok és periódusok meghatározásában szintén a csoportok igényeinek megfelelően alkalmazkodunk  

Fő célunk az, hogy a diákok ne egy unalmas, monoton előadásokkal telített utazáson vegyenek részt, hanem úgy sajátítsák el az új ismereteket és készségeket, hogy szinte észre sem veszik: fiatalos csapatban játszva, kirándulva, túrázva, szórakozva, miközben új tájakkal, emberekkel – egy egészen más világgal ismerkednek meg.  

Mottónk - Túra és kultúra Erdélyben – a diákok nyelvén így hangzik: Cool-túra Erdélyben :-)


Nézze meg diákprogramjainkat!