Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat
Ön a: Home / Erdélyi szállásfoglalás / Máramaros / Szállodák / MIA*** Szálloda:

MIA*** Szálloda

 
MIA*** Szálloda Borsa, Máramaros megye foglalás »

Szállásleírás

fel ^
Borsa Románia legészakibb felében, Máramaros megyében található, 850 méter tengerszint feletti magasságban.
A település és környéke a régió legnagyobb téli üdülõhelyeként és síparadicsomaként ismert. A síparadicsom, a Visó-partján, a Radnai-havasok lábánál, a Nagy-Pietrosz csúcs északi oldalán fekszik. Tõle 12 km-re kelet-délkeletre található, a folyó forrásvidékén, 900 m magasan Borsafüred, mely egész évben nyitva tart, alkalmas hegymászás és téli sportok gyakorlására. Borsától 2 km távolságra, Borsafüred irányában található a MIA*** Szálloda, vendégszeretettel, kényelmes szobáival várja a pihenni vágyókat egy kellemes és nyugodt környezetben.
Szállás típusa
Szálloda***
Szálláshelyek száma
A szállodában 19 ízlésesen berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésére. A különbözõ tipusú szobákban 43 személy elszállásolására van lehetõség.
Szálláshelyek beosztása
Kétágyas szoba 


Háromágyas szoba


Lakosztály


15 kétágyas szoba


3 háromágyas szoba


1 lakosztály (4 ágyas)

Árak

fel ^
Szállás (személy / nap)
Kétágyas szoba
110 RON/szoba; 55 RON/fõ
Étkezés
étterem


A szálloda éttermére a nemzetközi és a hagyományos konyha kombinációja jellemzõ. Az étteremben kényelem és a hagyomány, a szórakozás vagy az üzleti vacsora kellemes együttesét fogja megtalálni. A menülapon nemzetközi, magyaros és tájjellegû ételkínálatot találhat meg a kedves vendég.

Szolgáltatások és szabadidõ programok

fel ^
Szolgáltatások
A kényelmes szobában színes televizió, mûholdas programok, internetes csatlakozási lehetõség, telefon, fürdõszoba és minibár szolgálja a vendégek kényelmét. A szálloda elõterében egy 20 fõ befogadására kialakított bár gazdag italvállasztékkal, koktélokkal, kávéval és süteményekkel várja a vendégeket.
Programlehetõségek
A szálloda elhelyezkédésébõl kifolyólag, hisz Borsa és Borsafürdõ között található, ami a régió legnagyobb téli üdülõhelyeként és síparadicsomaként ismert, ezért lehetõség nyílik, itt megpihenve, téli síelésekre és nyáron hegymászásra vagy a környék szépségeinek a bejárására.
Turisztikai látnivalók
Bukovinai kolostorok
Máramarosi fatemplomok: Barcánfalva, Jód
Szaplocai vidám temetõ
Hegyvidéki üdülõtelepek: Borsa, Cavnic, Mogosa
Koltó - Teleki-kastély és Petõfi Múzeum
Nagybánya - Ásványmúzeum, Néprajzi Múzeum,Képzõmûvészeti Múzeum, Régészeti Múzeum
Máramarosszigeti Falumúzeum
Máramarosi-havasok
Radnai-havasok, Nagy-Pietrosz csúcs
Dragomérfalvi Néprajzi Múzeum

Megközelítés

fel ^

Megközelíthetõ autóval nyugat felõl (Nagybánya, Máramarossziget irányából) a 18 számú fõúton. Borsa város központja után kb 12 km-re, a második Complex Turistic táblánál jobbra kell lekanyarodni, Borsafüred felé. Majd a várost elhagyva kb. 2 km-re található a MIA*** Szálloda.

Fényképek

fel ^
MIA*** Szálloda
Borsa, Máramaros megye
foglalás»