Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat
Ön a: Home / Erdélyi szállásfoglalás / Erdély / Panziók / / Kolozsvár*** Panzió, Kolozsvár:

Kolozsvár*** Panzió, Kolozsvár

Kolozsvár*** Panzió, Kolozsvár
Kolozsvár, Kolozs megye
foglalás »

Szállásleírás

Kolozsvár Erdély központi részén, a Szamos völgyében, a nyugati Kárpátok és a Mezõség határán fekszik. Elhelyezése várszerû, három oldalról dombok veszik körül. A 3 csillagos Kolozsvár Panzió (Pensiunea Cluj) a város történelmi és adminisztrácíós központja közelében található. Az utazókat meleg, összkomfortos, csendes, intim atmoszférával várják, minõségi szolgáltatásaikkal több mint elérhetõ áron ajánlják a pihennivágyók figyelmébe.
 
Szálláshely besorolása, típusa
Panzió ***
Szálláshelyek száma
A Kolozsvár Panzió 7 francia ágyas szobával és 4 dupla ágyas szobával áll rendelkezésére. Modern design, ízléses berendezés, a legapróbb részletekre odafigyelés, saját fürdõ, kábel TV és internet várja a kedves vendégeket.
Szálláshelyek beosztása
francia ágyas szobák
dupla ágyas szobák
 
 

7 db. francia ágyas szoba
4 db. dupla ágyas szoba
   
Megjegyzés: A szobákat egy személy is igénybe veheti.

Árak

Turisztikai szolgáltatások árai (személy / nap)
 
francia ágyas szoba
 
dupla ágyas szoba
 
francia ágyas szoba
 
dupla ágyas szoba
 
reggeli (büfé)

 

110 RON/személy
 
110 RON/személy
 
120 RON
 
120 RON
 
10 RON/személy
Étkezés / vendéglő
Büfé

A panzióhoz tartozik reggeli büfé redszer, mely tökéletesen kielégíti azoknak az igényeit, akik másnap kirándulni indulnak a környezõ vidékre.

Szolgáltatások- és szabadidõ-programok

 
Szolgáltatások

Modern design, ízléses berendezés, a legapróbb részletekre odafigyelés, saját fürdõ, kábel TV és wireless internet várja a kedves vendégeket. A panzió rendelkezik zárt parkolóval, ahol mindenkinek biztonságban lehet az autója. Ugyanakkor hitelkártyás fizetési lehetõség is biztosítva van, elfogadnak VISA vagy MASTERCARD hitelkártyártyát szolgáltatásaik ellenértékében. S a jó hangulat érdekében kedves személyzet fogadja az utazót, ugyanis a panzió személyzete örömmel áll rendelkezésére bármilyen a várossal, rendezvényekkel kapcsolatos információval.

Turisztikai látnivalók
Kolozs megye területét változatos tájegységei, különbözõ domborzati formái és természeti ritkaságai teszik színessé.A gyalui havasok, a torockói hegyek, Tordai és Túri hasadék, Aranyos völgye, a turisták kedvelt látogatóhelyei. Ha már bebarangolták "Kincses" Kolozsvárt, a környék rengeteg turisztikai látnivalója közül a következõket ajánlanánk: A Torockói hegységet, amelyek érdekes mészkõalagzatainak köszönhetõen a megye leglátványosabb hegyei, az itt található Tordai hasadék lenyûgözõ szépségét, barlangjainak világát, valamint a Tordai hasadék közelében levõ Túri hasadékot. Érdemes idõt szakítani és ellátogatni Torockóra, amely 1999-ben az Europa Nostra díjjal lett kitüntetve. A faluban 138 házból álló egyedi építészeti együttes látható. Torockó egyike azon ritka településeknek amelyek megtartották évezredes kultúrájukat, szokásaikat, de nem csak ezért látogatjak a falut a turisták. Csodás környezete, a falu felett magasló Székelykõ, ideális hely a hegymászásra, hegyi turák szervezésére, siklózásra, valamint több napos kirándulások szervezésére. Ugyancsak egy célpont lehet eljutni a szász alapítású Nagyenyedre, megtekinteni a nagyhírû református kollégiumát amelyet Bethlen Gábor alapított és ahol kiválló tanárok tanítottak és sok neves ember került ki falai közül. Körösi Csoma Sándor is innen indult el ázsiai útjára. A Mezõség fele haladva érdemes egy kis idõre megállni Kolozsvártól 26 km-re található Válaszúton. Itt áll a Bánffy család 19. századi kastélya, amelyben Wass Albert született, valamint a Kallós Zoltán alapítvány házában található Erdély egyik legszebb népmûvészeti gyûjteménye. Kolozsvártól nyugat irányában Kalotaszegre érünk. A vidék rendkívül gazdag természeti szépségeivel, gyönyörû barlangjaival, vizeséseivel, négyfiatornyas templomaival, mûemlékeivel, gazdag népzenei hagyományaival ideális kirándulóhelynek számít.

Megközelítés

Kolozsvárra, Nagyváradról indulva az E60-as nemzetközi úton, a Királyhágón átkelve érhetünk el. A távolság 160 km és az út jelenleg jó állapotban van. Az úton több turisztikai látványosságot tekinthetünk meg, amelyek közül megemlítenénk Csucsát, Sebesvár várát, Bánffyhunyadot, Körösfõt, és Kalotaszentkirályt. Kolozsvárra vonattal is eljuthatunk, a nemzetközi vonatok Nagyvárad irányából Csucsán és Bánffyhunyadon keresztül jönnek és csak egy pár nagyobb állomáson állnak meg. A városban nemzetközi repülõtér található, több légitársaság indít járatot Európa országaiból Kolozsvárra. A repüllõtérrõl transzferbuszokkal vagy taxis szolgáltatások igénybevételével érhetünk a belvárosba.

Fényképek

Kolozsvár*** Panzió, Kolozsvár
Kolozsvár, Kolozs megye
foglalás»