Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat

Faluturizmus

Erdélyi magyar falvakat gyűjtöttünk össze, ahol szervezett faluturizmus keretén belül fogadják a kisebb-nagyobb lélekszámú turistacsoportokat. Számunkra nagyon fontos, hogy talpraesett szervezőkkel tartsuk a kapcsolatot, akiknek munkájában és hozzáértésében megbízhatunk, akik megkövetelik a szállásadótól a minőségi faluturizmus szolgáltatását.
Csernakeresztúr, faluturizmus - A település Hunyad megye legnépesebb magyarlakta helysége. A faluban elők őseit 1911-ben telepítette...

Csernakeresztúr, faluturizmus

A település Hunyad megye legnépesebb magyarlakta helysége. A faluban elők őseit 1911-ben telepítette át a magyar állam Észak Bukovinából, akik a madéfalvi veszedelemkor elmenekült székelyek utódai voltak. A helyiek, falusi vendéglátást kínálnak magyar családoknál, kényelmes és igényesen berendezett 2-3 ágyas szobákban.
Holtmaros, faluturizmus - Holtmaros, a Görgényi havasok lábánál fekszik, ahol Maros folyó kilép a Kelemen és Görgényi havasok ...

Holtmaros, faluturizmus

Holtmaros, a Görgényi havasok lábánál fekszik, ahol Maros folyó kilép a Kelemen és Görgényi havasok ölelésébol. Évszázadok óta a Kemény és Élteto család birtokai voltak itt az erdok, mezok és a földek. A települést körbevevo havasok, a belöllük kimagassodó "Isten széke", tavasszal és nyáron csodállatos szinpompájukkal ajándékozzák meg az ide ellátogatókat.
Magyarlónai faluturizmus - Kulturált szállások, falusi házakban, Kolozsvár közelében....

Magyarlónai faluturizmus

Kulturált szállások, falusi házakban, Kolozsvár közelében.
Zetelaki faluturizmus - Kulturált szállások, falusi házakban, Székelyudvarhely közelében....

Zetelaki faluturizmus

Kulturált szállások, falusi házakban, Székelyudvarhely közelében.
Gyergyócsomafalvi faluturizmus - Kulturált szállások, falusi házakban, Gyergyószentmiklós közelében....

Gyergyócsomafalvi faluturizmus

Kulturált szállások, falusi házakban, Gyergyószentmiklós közelében.