Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat

Erdély

Románia észak-nyugati területe, a Kárpátok koszorújában megbúvó vidék, mely minden szempontból rendkívül változatos: hat történelmi etnikum, hét történelmi felekezet évszázadok óta él e vidék széles folyóvölgyeitõl egészen a Kárpátok csúcsáig, a legeldugottabb, világtól elzárt tanyáktól a dinamikusan fejlõdõ nagyvárosokig.
Diákszállások - Olyan diákszállásokat gyűjtöttünk ö...

Diákszállások

Olyan diákszállásokat gyűjtöttünk össze és mutatunk be, ahova szívesen visszük a diákcsoportjainkat, ahol a szállás, ellátás tisztességes, ahol a kísérő tanárok, szülők nyugodtabban hajtják fejüket nyugovóra, mert tudják, hogy a felügyeletük alatt lévő gyereket együtt és jó helyt vannak.
Faluturizmus - Erdélyi magyar falvakat gyűjtöttünk...

Faluturizmus

Erdélyi magyar falvakat gyűjtöttünk össze, ahol szervezett faluturizmus keretén belül fogadják a kisebb-nagyobb lélekszámú turistacsoportokat. Számunkra nagyon fontos, hogy talpraesett szervezőkkel tartsuk a kapcsolatot, akiknek munkájában és hozzáértésében megbízhatunk, akik megkövetelik a szállásadótól a minőségi faluturizmus szolgáltatását.
Panziók - Az erdélyi panziók kiválogatásának ...

Panziók

Az erdélyi panziók kiválogatásának egyik kritériuma, hogy egymástól laza, egynapi autós, buszos távolságon belül legyenek, és valamilyen turisztikai tájegységben vagy látványosság közelében helyezkedjenek el, ahonnan akár csillagtúrák formájában is bejárhatják a környéket.