Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat
Ön a: Home / Erdélyi szállásfoglalás / Bánság / Panziók / Dumbrava*** Panzió Herkulesfürdõ:

Dumbrava*** Panzió Herkulesfürdõ

Dumbrava***Motel Herkulesfürdõ Herkulesfürdõ, Krassó-Szörény megye foglalás »

Szállás leírás

fel ^
               A monarchia boldog békeidõinek hangulatát ídézi a Cserna folyó partján fekvõ Herkulesfürdõ. A folyó völgyében levõ melegforrásokat már a Rómaiak is ismerték. Neve arra utal, hogy a rómaiak hite szerint a hévizek Herkulestõl függtek. Herkulesnek templomot és oltárt is emeltek itt. A Dumbrava*** Motel csodállatos környezetben, a Prisaca tó környékén található és kiválóan alkalmas hely pihenésre és a nyugalomra vágyóknak.
Szálláshely besorolása, típusa
Motel ***
Szálláshelyek száma
A Dumbrava*** Motelben 45 személy számára biztosítanak szálláslehetõséget, kényelmes és igényesen berendezett szobákban.
 
Szálláshelyek beosztása
2 ágyas szobák
1 ágyas szobák
apartman

14 db. kétágyas szoba, egyszemélyes ágyakkal
 8 db. egyágyas szoba, keskenyebb dupla ággyal
 2 db. 2 szobában, 2 -2 egyszemélyes ágy

Árak

top ^
Turisztikai szolgáltatások árai (személy / nap)
 szállásdíj
 
szállásdíj + reggeli
    
 
szállásdíj + reggeli 1szoba/1 fõ
     
szállásdíj + félpanzió
     
szállásdíj+teljes panzió


                           80 RON / 2 ágyas szoba
                           70 RON / 1 ágyas szoba
                           60 RON / fõ
  
                           90 RON / fõ
  
  
                           90 RON / fõ
  
  
                          110 RON /fõ
  
Étkezés / vendéglõ

Étterem


Az 50 férõhelyes, rusztikus hangulatú étteremben megízlelhetjük a vídék halspecialításait, valamint a nemzetközi és a hagyományos konyha kombinációját . Az étteremben kényelem és a hagyomány, a szórakozás vagy az üzleti vacsora kellemes együttesét fogja megtalálni.

Szolgáltatások és szabadidõ - programok 

top ^
Szolgáltatások
A Herkulesfürdõ-i Dumbrava*** Motel a következõ szolgáltatásokat biztosítja vendégei számára: 24 órás recepciós szolgálat, TV-vel, fürdõkádas fürdõszobával, ellátott szobák, étterem, drink bár, privát parkoló, fedett medence, fitness terem, valamint ígényesen berendezett és felszerelt konferenciaterem.
Turisztikai látnivalók
Herkulesfürdõ környékén, a környezõ hegyekben, számos rövidebb kirándulás tehetõ és lehetõség van hegymászásra is. A barlangok iránt érdeklõdõknek kedvelt célpontja lehet a fürdõteleptõl északra esõ Rablóbarlang és az Izzasztó barlang. A fürdõteleptõl kb. 8 km-re esik a vasútállomás, epülete a maga nemében talán a legszebb Erdélyben. Ugyanakkor Orsováról lehetõség van hajókázásra a Kazán szorosban, meglátogathatjuk a Vaskapú vizierömûvet valamint az Apolodorus hidat Szörényváron.
 

Megközelités

top ^
Kiindulási célpont Temesvár. A városból a 6-os számú közlekedési fõúton indulunk el Orsova irányában. Temesvártól kb. 185 km kell megtenni. Lugost elhagyva 42 km után megérkezünk Karánsebesre. A városkát elhagyva Teregova községnél kiérünk a Temes folyó völgyébõl, majd több falu jön egymás után. Mehádia után néhány kilométerrel útelágazáshoz érünk. A 67D úton haladva 5 km után megérkezünk Herkulesfürdõre.
 
 

Fényképek

top ^
Dumbrava***Motel Herkulesfürdõ Herkulesfürdõ, Krassó-Szörény megye foglalás»