Főoldal  |   Ars poetica  |   Rólunk  |   Idegenvezetők  |   Webtérkép  | Kapcsolat
Ön a: Home / Erdélyi szállásfoglalás / Erdély / Szállodák / Continental*** Szálloda, Marosvásárhely:

Continental*** Szálloda, Marosvásárhely

Continental*** Hotel Marosvásárhely, Maros megye foglalás »

Szállásleírás

fel ^
 
A Continental*** Szálloda Marosvásárhely központjában, nagyobb adminisztrativ és kulturális jellegû intézmények közelében található.
Szállás besorolása, típusa
A híres Continental Hotellánc egyik alappillére a marosvásárhelyi háromcsillagos szálloda.
Szálláshelyek száma
A marosvásárhelyi Continental*** Hotel  225 személy számára biztosít szálláslehetõséget. Minden szobában internet szolgáltatás, minibár, telefon, TV, és külön fürdõ található. 20 szoba klímaberendezéssel van felszerelve.
 
Szálláshelyek beosztása
Kétágyas szobák 

Franciaágyas szobák
 
Háromágyas szoba

Apartmann 
 85 darab kétágyas szoba

 22 darab franciaágyas szoba

 2 darab háromágyas szoba

 2 darab apartmann

Árak

fel ^
Szállás (személy / nap)
Kétágyas szobák

Franciaágyas szobák
 
Apartmann
Kétágyas szoba egy személynek
170 Ron / fõ a kétágyas szoba

170 Ron/ fõ a franciaágyas szoba

430 Ron az apartmann

260 Ron/ fõ
Étkezés
Étterem 


 

A szálloda 180 férõhelyes éttermében nemzetközi és jellegzetes erdélyi ételkülönlegességek közül választhat a vendég. Az étterem mellett egy 80 férõhelyes reggelizõ terem is található a szállodában, a svédasztalos reggelik felszolgálására kialakítva. A 20 személy részére kialakított bár, koktélokat, rövid italokat, kávéspecialításokat kinál.
 

Szolgáltatások és szabadidõ programok

fel ^
Szolgáltatások
A marosvásárhelyi Continental*** Hotel a következõ szolgáltatásokat biztosítja vendégei számára: 24 órás recepciós szolgálat, minibár, tv, internetes kapcsolat, fürdõkádas fürdõszobák, klímaberendezéssel ellátott szobák, szobaszervíz, étterem, drink-bár, privát parkoló, valamint igényesen berendezett és felszerelt konferenciatermek.
 
Turisztikai látnivalók
Érdemes idõt szakítani és bebarangolni a Bolyaiak városát. A régi város épületei, a Teleki téka, Kultúrpalota, a város virágdíszes parkjai megragadják az embert. Marosvásárhely szûkebb környéke is gazdag látnivalókban. Az E60-as úton elindulva Brassó irányában, érdemes eltölteni egy pár órát Segesváron, a középkori szász városban. A város fõbb látnivalói a kilenctornyú váron belül vannak. A toronyórát, a Domonkosrendi egykori kolostortemplomot, valamint a hegyen található gótikus templomot és az oda vezetõ 172 fokú Diáklépcsõt mind érdemes megnézni. Segesvárt elhagyva pár kilométer után Fehéregyházára érünk. A település neve összenõtt az 1849-es csatával, Petõfi Sándorral. A falu szélén, a fõúttól déli irányban megtaláljuk Petõfi turulmadaras emlékmûvét, mellette található a Petõfi emlékház. Marosvásárhelyrõl indulva a 15-ös országúton, a Maros völgyét követve, a Keleti kárpátok hegyei közé érhetünk. A Maros vállasztóvonalat képez a Kelemen havasok és Görgényi havasok között. Ezen az úton haladva érdemes megnézni a Marosvécs-i kastélyt, amelyben Kemény János 1926-ban megalaptíotta az Erdélyi Helikon Társaságot. A kastély kertjében vannak eltemetve Wass Albert hamvai is. Ugyancsak a kertben található Kemény János író síremléke is.
 

Megközelités

fel ^
1. Autóúton Nagyvárad irányából az E60- as úton indulunk el Kolozsvár irányába (kb.160 Km), Kolozsvártól pedig Marosvásárhelyig folytatjuk útunkat az E60-as úton (kb.110 km).
2. Ha a Maros völgyén szeretnénk végigjönni Arad irányából, akkor az Arad - Déva - Szászsebess - Gyulafehérvár - Nagyenyed - Torda útvonalat kell követni és Tordánál rátérünk az E60-as útra. A távolság Aradtól Marosvásárhelyig 350 Km.

Speciális ajánlat

fel ^
...

Fényképek

fel ^
Continental*** Hotel Marosvásárhely, Maros megye foglalás»